روغن‎گیری‎های سطح شهر کرمانشاه سرطان‎زاست

روغن‎گیری‎های سطح شهر کرمانشاه سرطان‎زاست

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه میزان تقلب در محصولات فله‌‏ای بدون مجوز بسیار بیشتر از محصولات کارخانه‌‏ای و مجوزدار است گفت: روغن‎گیری‎های سطح شهر سرطان‎زاست و مردم استفاده نکنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه؛ قباد محمدی در نشست خبری امروز با اشاره به اینکه در کشور ایران هفته‎ای ازطرف غذا و دارو به عنوان هفته بزرگداشت روز جهانی در نظر گرفته و برنامه‎هایی از طرف وزارت بهداشت در تمام استانها اجرایی می‎شود اظهار داشت: شعار جهانی روز غذا و دارو رفتار ما آینده ما را رقم می‌زند که منظور  رفتار غذایی است که بر روی آینده تأثیر می‎گذارد.

وی با بیان اینکه شعار غذا و دارو در گرامیداشت این هفته در کشور تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا سلامت است عنوان کرد: امنیت غذایی یکی از دغدغه‎های اصلی جوامع در حوزه غذا است و امنیت غذایی به معنای دسترسی تمام افراد جامعه به غذای کافی، سالم و مغذی است که فقدان هریک از این موارد امنیت غذایی را با چالش مواجه می‌کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه میزان تقلب در محصولات فله‏ای بدون مجوز بسیار بیشتر از محصولات کارخانه‏ای و مجوز دار است خاطرنشان کرد: مشکل اصلی در بحث تقلب در حوزه مواد غذایی مربوط به عرضه محصولات سنتی و فله‌ای است که نظارت بر آنها کار بسیار دشوار است.

محمدی با بیان اینکه محصولات کارخانه‎ای به صورت مرتبط نمونه‎برداری‎های لازم از سطح عرضه  بر روی آنها انجام می‌شود عنوان کرد: نمونه‎برداری‎ها و آزمایش‌های لازم برروی تولیدات مواد کارخانه‎ای انجام می‌شود و در صورت ماده تقلبی برخوردهای لازم صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه بروی محصولات فله‎ای کنترلی برروی آنها انجام نمی‎شود خاطرنشان کرد: ارزش غذایی لبنیات سنتی بسیار پایین تر از محصولات کارخانه‌ای است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه مردم جنس فله‏ای استفاده نکنند عنوان کرد: کارخانه رب‌ساز در استان کرمانشاه وجود دارد و از معاونت غذا و دارو مجوز لازم را دریافت کرده اند و سلامت آنها مورد تأیید است.

محمدی با بیان اینکه از رب‎های فله‎ای نمونه‎برداری و مورد آزمایش قرار گرفته است خاطرنشان کرد: درصد بیشتر این رب‎ها دارای آلودگی میکروبی و یا دارای افزودنی‎های غیر مجاز است لذا رب‏هایی که درکارخانه‎های مجوز دار استان تولید می‎شود مورد تأیید و مردم با خیال راحت مصرف کنند.

وی به روغن‎های تولیدی مجوزدار در کارخانه‎های استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: سلامت این روغن‏ها مورد تأیید است ، اما روغن گیری‎های در سطح شهر که مشغول روغن‎گیری کنجد ، زیتون و سیاه دانه هستند مورد تأیید نیست و به دلیل اکسیده شدن روغن و آزادشدن رادیکال به شدت سرطان زا است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه 90 درصد کره‎های حیوانی عرضه شده در لبنیات‎های سنتی گیاهی است خاطرنشان کرد: ارزش غذایی دولیوان شیر فله‎ای برابر با یک لیوان شیر پاستوریزه است زیرا با جوشاندن خاصیت شیر پایین می‎آید.

محمدی با بیان اینکه  90 درصد محصولات کشاورزی استان دارای سلامت است عنوان کرد: آزمایشات‎ها نشان می‌دهد که استفاده از سموم و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی در سالهای اخیر سیر نزولی داشته است.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon