استفاده از فناوری بلاک چین در کاشت درخت و حفاظت از محیط‌زیست

سه‌شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۰
مطالعه 2 دقیقه
استارتاپ تریژر از معدود گروه‌های نوپای حاضر در الکام استارز ۹۸ بود که با تمرکز روی حوزه‌ی بلاک‌چین فعالیت می‌کرد.
تبلیغات

استفاده از فناوری بلاک‌چین فقط به رمزارز و کاربردهای مشابه محدود نیست و در بسیاری از نقاط جهان، از امنیت و قابلیت ردگیری فراوان بلاک‌چین برای کنترل زنجیره‌های تأمین و توزیع استفاده می‌کنند. در نمایشگاه الکامپ ۹۸ و سالن الکام استارز، استارتاپ‌های محدودی حضور داشتند که فعالیت در حوزه‌ی بلاک‌چین را به‌عنوان زمینه‌ی تمرکزی خود انتخاب کردند. تریژر یکی از استارتاپ‌ها با حوزه‌ی فعالیت بین‌المللی بود که کاربرد بلاک‌چین را در حفاظت از محیط‌زیست و جنگل‌زایی مطرح کرد.

تریژر سیستمی غیرمتمرکز با هدف تشویق کاربران به سرمایه‌گذاری در کاشت درخت است و افراد علاقه‌مند با پرداخت هزینه به سیستم، در فرایند کاشت درخت دخیل می‌شوند. درواقع کاربران با پرداخت هزینه و فعالیت در سیستم، توکنی به‌نام O2 نیز دریافت می‌کنند که به‌زودی قابلیت تبادل در صرافی‌های رمزارز هم خواهد داشت. بخش دیگری از اکوسیستم، جوامع فعال محلی هستند که وظیفه‌ی کاشت و محافظت از درختان را برعهده می‌گیرند و تعدادی از افراد فعال در آن جوامع در ازای دریافت هزینه‌ای مشخص دربرابر فعالیت، درخت‌کاری می‌کنند. افزون‌براین، گروهی دیگر مسئولیت نظارت بر کاشته‌شدن درختانو گروه سوم نیز مسئولیت نظارت بر کل فضای درخت‌کاری پس از فرایند کاشت را بر‌عهده می‌گیرند. فرایند نظارت همه‌ی بخش‌ها در دفتر کل تریژر ثبت می‌شود و گروه‌های فعال به‌‌ازای انجام وظایف توکن دریافت می‌کنند.

درحال‌حاضر، توکن‌های تریژر از پلتفرم ترون استفاده می‌کنند؛ اما به‌زودی به اتریوم جابه‌جا خواهند شد. ارزش این توکن‌ها اکنون به‌‌دلیل ارائه‌نشدن در صرافی‌های رمزارز مشخص نیست؛ اما تریژر با همکاری استارتاپ‌های دیگر، کاربردهایی برای آن‌ها در نظر گرفته است. برای مثال، کاربران و کارمندانی که توکن اکسیژن دریافت می‌کنند، امکان تبادل آن‌ها با کد تخفیف یا جوایز دیگر استارتاپ‌های دیگر را خواهند داشت. درپایان، شایان ذکر است تریژر در روز پایانی الکام استارز به‌عنوان استارتاپ برتر الکام پیچ انتخاب شد و کمک‌هزینه‌ی ۲۵میلیون تومانی دریافت کرد.

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

تبلیغات